Helyi közélet

2019.04.03. 14:25

Fókuszban a szépségipar

Bologna, Nyíregyháza - A rendezvény összehozta a szépészeti ágazat szereplőit.

Bologna, Nyíregyháza - A rendezvény összehozta a szépészeti ágazat szereplőit.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával a fodrász-, kézápoló- és kozmetikusmester szakmai tagozatnak lehetősége nyílt részt venni a Cosmoprof Worldwide Bolo­gna 2019 elnevezésű rendezvényen Olaszországban, a szépségipar egyik legrangosabb rendezvényén, amelyen jelen vannak világ legfontosabb gyártói, szolgáltatói, viszonteladói és forgalmazói.

Legújabb trendek

A három mestertagozatról harminchatan vettek részt ezen a nemzetközi kiállításon és vásáron, ami arra hivatott, hogy a szépészeti ágazatokban bemutassa a legújabb trendeket, felszereléseket, alapanyagokat és termékeket, lehetőséget nyújtson ezek megismerésére, kipróbálására és természetesen megvásárlására. Mindhárom szakmai tagozat megtalálta a számukra hasznos, érdekes vagy akár szükséges kiállítókat. Véleményük egybehangzó volt azzal kapcsolatban, hogy szükség van az ilyen jellegű szakmai programokra, és a kamara hathatós segítsége nemcsak a szakmai fejlődésükhöz járult hozzá, hanem összehozta a szépészeti ágazat szereplőit, hogy egy még jobb csapatban tudjanak együttműködni, egymást segítve továbbfejlődni – tájékoztatta lapunkat Nagyné Varga Katalin, a megyei kereskedelmi és iparkamara főtitkára.

A rendezvényen több mint háromezer cég képviseltette magát a mintegy hetven országból.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában