Helyi közélet

2019.04.08. 14:52

Függő játszmában

Mátészalka - Rögtönözve, játékos formában hívják fel a figyelmet a problémákra és a függőségekre.

Mátészalka - Rögtönözve, játékos formában hívják fel a figyelmet a problémákra és a függőségekre.

A Baptista Szeretetszolgálat szemléletformáló, pedagógiai módszereket alkalmazó prevenciós programjának következő állomásán, április 8-án improvizációs színházi előadást láthatnak az érdeklődők Zacher Gábor toxikológus, és a Momentán Társulat együttműködésében Mátészalkán.

Népszerű társulat

A programot a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központjának ­megelőző-felvilágosító kezelést és drogprevenciós szolgáltatásokat nyújtó telephelyein – Esztergomban, Mátészalkán és Tapolcán – tartják.

Célja, hogy az előadásban megszólított célcsoport kellő megerősítést kapjon, új ismeretek és élmények birtokában pedig a különböző szenvedélybetegségekkel kapcsolatos kockázati tényezők csökkenjenek.

A Függő játszma című előadás rengeteg humorral valamint értékes tapasztalatokkal fűszerezve készteti továbbgondolkodásra közönségét az elhangzottakkal kapcsolatban.

A Momentán Társulat népszerű improvizációs színház. Élethelyzetekre, karakterekre rögtönöznek, előadásaikon a nézők is kihívások elé állíthatják a színészeket. A társulat humorosan veti fel a legsúlyosabb társadalmi gondokat is, Zacher Gáborral együttműködve egy adott célcsoportra szabva hoznak létre inspiráló, improvizációs előadást. A társulat fennállása óta több mint 1700 produkciót mutatott be.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában