Helyi közélet

2019.04.02. 10:55

Hasznos tanácsokat adnak a szakemberek

Mátészalka - Folytatódik a rendőrség 2015-ben indított Házhoz megyünk elnevezésű országos kampánysorozata.

Mátészalka - Folytatódik a rendőrség 2015-ben indított Házhoz megyünk elnevezésű országos kampánysorozata. A programban a rendőrség mellett részt vesznek az önkormányzatok, a helyi polgárőrség, az Aegon biztosító és a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara területi képviselői. A kampánysorozat célja, hogy a hatóság – a szakemberek közreműködésével – segítse a közbiztonság növelését és javítsa a lakosság önvédelmi képességét.

A megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának munkatársai április 9-én 9 és 12 óra között a mátészalkai polgármesteri hivatalnál várják az érdeklődőket. A szakemberek az információs pontokon tájékoztatást adnak a különböző korosztályoknak megfelelő bűnmegelőzési programokról, illetve igény esetén személyes tanácsadásra is lehetőség nyílik a vagyonvédelem, az internet veszélyei, a drogprevenció, az áldozatvédelem és a családon belüli erőszak témakörében. A megjelentek a helyszínen a BikeSafe programba ingyenesen regisztráltathatják kerékpárjukat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában