Helyi közélet

2019.04.08. 08:02

Kútba esett bárány, lángoló vonat - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. április 7-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. április 7-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Három vegetációs tűzhöz vonultak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói vasárnap. Újfehértónál három hektáron égett foltokban a nádas. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Nyírbátorban lakóház udvarán égett egy személygépkocsi motortere. A tüzet a nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Indulás előtt kigyulladt egy diesel motorvonat kipufogórendszere vasárnap Nyírbátorban. A tűzesetnél a nyírbátori hivatásos tűzoltók avatkoztak be. A vonatról az utasokat leszállították, személyi sérülés nem történt.

Jelzett egy lakás fürdőszobájában elhelyezett szén-monoxid érzékelő vasárnap Nyíregyházán, a Szántó Kovács János utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a lakásban méréseket végeztek, amelyek nem igazolták a mérgező gáz jelenlétét.

Hullott a vakolat Nyíregyházán, egy a Mártírok terén lévő épületről és veszélyeztette a gyalogosforgalmat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével távolították el a sérült részeket. Személyi sérülés nem történt.

Dombrádon egy nyolc méter mély kútba esett egy bárány. A kisvárdai hivatásos tűzoltók dugólétra és mentőkötél segítségével emelték ki az állatot.

Megsérült egy gázcsonk Kisarban, a Dankó utcában és szivárgott gáz. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató kiérkezéséig biztosították a helyszínt. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában