Helyi közélet

2019.04.06. 12:53

Minősítésen fújják a hangszert

Kék - Közös örömzenélésre is összeállnak az együttesek.

Kék - Közös örömzenélésre is összeállnak az együttesek.

Immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a fúvószenekarok minősítőfesztiválját a Demecseri Fúvószenekari Egyesület április 13-án, azonban most nem Demecser lesz a találkozó helyszíne, hanem a kéki művelődési ház. A program 9 órakor kezdődik, a megnyitó­gondolatok után kezdődik is a minősítőverseny. Az érdeklődők 10 órától térzenét is hallhatnak a művelődési ház előtti parkolóban.

Délután eredményhirdetés

Az ebéd után 13 órakor folytatódik a minősítőverseny. Közös örömzenélésre is összeállnak az együttesek 17.30 órakor, utána pedig megtudhatják az eredményeket. A zsűritagok – Szabó Ferenc, Hidas Frigyes-díjas karmester, Dohos László ezredes, Liszt Ferenc-díjas karnagy, Bekker Gyula, Hidas Frigyes-díjas fúvószenekari karnagy, Bán László karnagy, fúvószenekari hangszerelő, Országos Karmester – a Magyar Fúvós­zenei és Mazsorett Szövetség minősítési szabályai szerint értékelik a produkciókat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában