Helyi közélet

2019.04.05. 17:08

Swing és szerelem

Nyíregyháza - Tavaszra hangolt, színes dalrepertoárral érkezik Nyíregyházára Szulák Andrea.

Nyíregyháza - Tavaszra hangolt, színes dalrepertoárral érkezik Nyíregyházára Szulák Andrea.

Különleges hangulatú estére várja a közönséget Szulák Andrea április 27-én 18 órától a Váci Mihály Kulturális Központban. Az énekesnőt Bolba Tamás, Boegán Péter, Takács Donát és Tóth Gyula kísérik, a népszerű művész tavaszra hangolt, színes dalrepertoárral érkezik, a Swing, szerelem című koncerten a főszerepet a szerelem, a szeretet, a boldogság vagy annak hiánya játsszák. Szulák Andrea jellegzetes hangja és a swing könnyed lüktetése betölti majd kulturális központ színháztermét, és megidézi a tavasz vibráló atmoszféráját.

Színház és tévé

Szulák Andrea a ’80-as években külföldön dolgozott tánczenészként, és miután visszaköltözött Magyarországra, neves lokálokban, bárokban lépett fel. 1992–1994 között a Rapülők zenekarral dolgozott, 1993-ban ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, egy évvel később az év énekesnője lett. Ki vagyok én? című műsorával 1998-ban elindult a tévéskarrierje, ezt követően több országos televízióban is saját műsort kapott. Láthattuk az Activityben, a Szulák Andrea show-ban és a Csináljuk a fesztivált című produkciókban, az utóbbi években Az ének iskolája és A nagy duett című műsorokban is szerepelt – ez utóbbiban versenyzőként és zsűritagként is részt vállalt.

Természetesen a színpadról sem mondott le, sőt! Hallhatta a közönség többek között a Budapesti Operettszínházban, a Játékszínben, a Madách Színházban és a Győri Nemzeti Színházban is, olyan előadásokban szerepelt, mint az Ének az esőben, a Fame – A hírnév ára, a Hegedűs a háztetőn, a Hello, Dolly! a Hotel Menthol, az Elfújta a szél, a Ghost, a Nyomorultak vagy A Manderley-ház asszonya. Az egyik legnagyobb sikerrel futó mostani előadása a Meno­pauza című musical, amiben Hernádi Judittal, Tóth Enikővel és Náray Erikával játszik, és amit nyáron a nyíregyházi Rózsakert Szabadtéri Színházban is láthatnak a színházkedvelők.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában