jövő

2019.05.13. 16:08

IKSZ – „Nem a bevándorlást, hanem a magyar családokat kell támogatni”

„Európa jövője a mi jövőnk!” címmel tartott sajtótájékoztatón hétfőn a nyíregyházi Fidesz-irodán Kiss András és Komlós-Rimár Kitti – mindketten az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) alelnökei.

Kiss András arra buzdítja a fiatalokat, hogy május 26-án menjenek el szavazni és a Fidesz-KDNP-re voksoljanak az EP-választáson: „Eljött az igazság pillanata!

Ne a szűk látókörű brüsszeli bürokraták döntsenek a kontinens sorsáról! Nekünk fiataloknak kell formálni Európa, és benne gyermekeink, unokáink jövőjét. Nem a bevándorlást, hanem a magyar családokat kell támogatni, és meg kell védenünk keresztény értékeinket, erről szól Orbán Viktor miniszterelnök 7 pontja is”.

A kisvárdai Komlós-Rimár Kitti is a keresztény értékek megőrzésére hívta fel a figyelmet: „Örülünk annak, hogy olyan országban élhetünk, melynek kormánya családbarát, ezt a célt szolgálja a családvédelmi akcióterv is. Az IKSZ a jövőben is segít a rászorulókon, ez a keresztény kötelességünk”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában