Cetli járt a pofátlan parkolásért

2019.05.15. 19:48

Vizelet és matematika... Nem tudod elképzelni, milyen cetlit kapott ez a nyíregyházi sofőr a rossz parkolásért, de mi megmutatjuk!

Vannak rossz parkolások, amik már dühös cetliért kiáltanak.

Ám ez a nyíregyházi sofőr olyan kis firkálmányt kapott, ami azért nem mindennapi látvány: egyszerre matematikai feladvány, és komoly fenyegetés...

„Önnek egy új üzenete érkezett! Egyszerű matematikai feladatot kapott megoldással együtt a pofátlanul parkoló Nyíregyházán” – írta a képhez a Levadászva szerkesztője. Íme a cetli:

 

Forrás: Levadászva

Hoppá, hoppá! Várjuk a pofátlan parkolós fotókat!

Olykor bizony sok borsot képesek az ember orra alá törni a pofátlan parkolók. Na de mit kezdjen velük az ember? Hagyjon cetlit? Káromkodjon? Vagy fotózza le mindenki okulására? Sokat vitáznak az emberek a Facebookon arról, hogy van-e értelme lefényképezni és közkinccsé, avagy közbosszankodás tárgyává tenni egy-egy ilyen félresikerült parkolást: elszégyelli magát és tanul belőle a sofőr?

Ki tudja, még az is lehet.

Mi szeretettel várjuk a pofátlan parkolásokról készült képeket, amelyeket a rendszám kitakarásával publikálunk hírportálunkon.

[gravityform id="4" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában