várfürdő

2019.06.26. 13:52

Aquacinema Kisvárda = Várfürdő

Ma már tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a gyógyfürdő vize kedvező hatással van a mozgásszervi, valamint nőgyógyászati gyulladásos megbetegedésekre.

Az újjáépített kisvárdai Várfürdő Aquacinema Kisvárda néven csúszdaparkkal és új medencékkel fogadja az elmúlt hét végétől a látogatókat, a vendégek körében az első néhány napban a csúszdák, az élménymedencék és a termálvizes medencék voltak a legkedveltebbek – tudtuk meg Gálné–Balázs Gabriella üzemvezetőtől, aki hozzátette: utóbbi medencék népszerűsége abban rejlik, hogy ezekben 37 fokos gyógyvíz van, azt pedig tudományos vizsgálatok is igazolják, hogy a gyógyvíz kedvező hatással van a mozgásszervi megbetegedésekre, idült nőgyógyászati gyulladásokra és krónikus nőgyógyászati bántalmakra egyaránt.

Az elkövetkezendő napokban a gyerekeknek homokozós csúszdát és játszóteret építenek, de a fürdő még nincs teljesen kész: a tervek szerint szeptembertől várják teljes kapacitással a vendégeket. A kinti és a benti medencéket vízi alagút köti majd össze, a belső térben gyermekvilág-medencét és szauna-világot alakítanak ki.

Vincze Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában