Késés, csatlakozás

2019.06.20. 09:15

Változik a buszközlekedés Mátészalka és Tiszalök környékén a hétvégén

Kerékpárverseny és vasúti pályakarbantartás miatt módosul több buszjárat menetrendje Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Fotó: Hoványi Péter

2019. június 22-én 9 órától 16 óráig Tiszalökön és környékén megrendezett Lökiman Triatlon verseny részeként kerékpáros verseny is lesz, amelynek időtartama alatt forgalomkorlátozás lesz érvényben. A kerékpáros versenytáv útvonala: Tiszalök (strand)-Tiszaeszlár-Tiszanagyfalu. A kerékpárversenyben részt vevők a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávban haladnak rendőri forgalomirányítás mellett, az egyes csomópontokban a menet elhaladásának ideje alatt ideiglenes lezárás lesz. Az érintett szakaszokon közlekedő menetrend szerinti autóbuszjáratok akadályoztatásra számíthatnak.

2019. június 22-étől július 24-éig a Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon Kaba és Ebes állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Debrecen-Nyírbátor-Mátészalka vasútvonalon bekövetkező változásokhoz igazodóan a következő menetrend szerinti járatmódosításokat vezetik be.

A 4326 Mátészalka-Porcsalma-Pátyod-Szamosangyalos-Csenger autóbuszvonalon a Mátészalka, autóbusz-állomásról munkanapokon 19.45 órakor induló, Csenger, autóbusz-állomásig közlekedő 359 sz. járatot 5 perccel később közlekedtetik. Ennek megfelelően a járat Mátészalka, autóbusz-állomásról 19.50-kor indul, Csenger, autóbusz-állomásra 20.41 órakor érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 5 perccel később érinti.

A 4327 Mátészalka-Porcsalma-Ura-Csenger autóbuszvonalon a Porcsalma, kh. megállóhelyről munkanapokon 20.17 órakor induló, Csenger, autóbusz-állomásig közlekedő 351 sz. járatot 5 perccel később közlekedtetik. Ennek megfelelően a járat Porcsalma, kh. megállóhelytől 20.22-kor indul, Csenger, autóbusz-állomásra 20.55 órakor érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 5 perccel később érinti.

A 4330 Mátészalka-Vállaj autóbuszvonalon a Vállaj, újtelep megállóhelyről munkanapokon 3.55-kor induló, Mátészalka, autóbusz-állomásig közlekedő 302 sz. járatot 5 perccel korábban közlekedtetik. Ennek megfelelően a járat Vállaj, újtelep megállóhelyről 3.50-kor indul, Mátészalka, autóbusz-állomásra 4.40-kor érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 5 perccel korábban érinti.

A 4332 Mátészalka-Nyírmeggyes-Nyírbátor autóbuszvonalon a Nyírkáta, aut. ford. megállóhelyről munkanapokon 4 órakor induló, Mátészalka, autóbusz-állomásig közlekedő 302 sz. járatot 5 perccel korábban közlekedtetik. Ennek megfelelően a járat Nyírkáta, aut. ford. megállóhelytől 3.55-akor indul, Mátészalka, autóbusz-állomásra 4.40-kor érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 5 perccel korábban érinti.

Forrás: emkk.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában