Ringó Ikaruson

2019.08.15. 09:16

Erre figyelj, ha buszra ülsz a hosszú hétvégén Szabolcs-Szatmár-Beregben

Péntektől keddig terelések, forgalomkorlátozások lesznek megyeszerte. Csenger, Máriapócs, Újfehértó, Vásárosnamény és Tiszavasvári is érintett.

Forrás: KM-archív

Csenger belterületén augusztus 16-án (pénteken) 5 és 23 óra között, augusztus 17-én (szombaton) 14 óra és augusztus 18-án (vasárnap) 3 óra között, valamint augusztus 18-án (vasárnap) 16 óra és augusztus 19-én (hétfőn) 1.30 között, az ünnepi vásár és állami ünnepség ideje alatt forgalomterelés miatt az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. autóbuszjáratai kerülő útvonalon közlekednek és nem érintik a Csenger, autóbuszállomás, és Csenger, sütőüzem elnevezésű autóbusz-megállóhelyeket. A Csenger, autóbusz-állomás megállóhelyhez a Csenger, Ady Endre utca 11. szám alatt található Makovecz Imre Általános Iskola mögötti parkolóban ideiglenesen kialakított megállóhely, a Csenger, sütőüzem megállóhelyhez a Csenger, iskola elnevezésű autóbusz-megállóhely található a legközelebb.

Augusztus 17-18-án, valamint szeptember 7-8-án Máriapócs belterületén egyházi búcsú miatt a következő időszakokban forgalomkorlátozás lesz. Időszakos forgalomkorlátozásra, útszűkületre és rendőri ellenőrzésre kell számítani augusztus 17-én 12 órától augusztus 18-án 16 óráig, valamint szeptember 7-én 12 órától szeptember 8-án 16 óráig Máriapócs belterületén, különös tekintettel a Báthori út, Petri út, Dr. Bacsóka Pál utca, Kossuth tér, Kossuth út, Ady Endre utca, és az Ófehértói út térségében. Útlezárásra kell számítani augusztus 18-án és szeptember 8-án 6 órától 16 óráig Máriapócs, Petri utcán, a Dr. Bacsóka Pál utcán és a Kossuth utcán. Az érintett szakaszokon közlekedő menetrend szerinti autóbuszjáratok akadályoztatásra számíthatnak.

Augusztus 17-én Újfehértón a Civil Korzó és a Szent István Napi Sokadalom elnevezésű rendezvények zavartalansága érdekében augusztus 17-én (szombat) 4 órától augusztus 18-án (vasárnap) 4 óráig lezárják a település központjában lévő Fő teret. A rendezvény ideje alatt az Újfehértó, Fő térig közlekedő autóbuszok az Újfehértó, Fő tér megállóhely 1-es kocsiállását nem érintik. A járatok a Debreceni út elején, a templom előtt található Újfehértó, Fő tér 3-as és 4-es kocsiállásokon állnak meg.

Augusztus 17-én (szombat) 10 órától 14 óráig a 4113. számú út Vásárosnamény-Gergelyiugornya közötti szakaszán triatlonverseny miatt félpályás útlezárás lesz. A rendezvény ideje alatt a szervezők az érintett autóbuszjáratok áthaladását biztosítják, azonban kisebb késések előfordulhatnak.

Augusztus 20-án kedden 16 és 23 óra között Tiszavasváriban az államalapítás ünnepének tiszteletére rendezett kulturális program miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a Bajcsy-Zsilinszky u. Szabadság tér előtti részén. A rendezvény ideje alatt a szervezők az érintett autóbuszjáratok áthaladását biztosítják, azonban kisebb késések előfordulhatnak.

Forrás: emkk.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában