médiaháború

2019.09.17. 09:04

Egy békés háború

A vándorserleg a Kelet-Magyarországhoz vándorolt vissza.

Fotó: Kovács Dóra

Ropogtak a fegyverek, nagyot szóltak a puskák és a pisztolyok. Különös háború helyszíne volt a múlt szombaton a Nyíregyházi Polgári Lövész Egyesület lőtere, ahol ismét médiaháborút és kultúrharcot hirdetett a Pinkerton Cégcsoport. Több éve már, hogy erre a felhívásra fegyvert ragadnak a helyi média és művészvilág jeles képviselői.

– Az ötlet a paintballklubos korszakunkból ered, amikor politikusok és újságírók, riporterek vívtak egymással nagy csatákat. Akkor is, most is ugyanarról szól a kezdeményezés: a barátságról, a kapcsolatok elmélyítéséről – nyilatkozta dr. Vasas Szilárd, a Pinkerton Távfelügyelet Kft. ügyvezető igazgatója.

Mindig élvezetes küzdelmet hoz a kis kaliberű pisztoly és távcsöves kispuska lövészet, de idén külön csapatverseny is volt olyan számokkal, mint íjászat, kézigránátdobás, airsoftlövészet.

Mindenki jól szórakozott, és büszkén jelenthetjük: a Kelet-Magyarország csapatának sikerült a címvédés, ismét szerkesztőségünkbe vándorolt a vándorserleg. A kollégák a helyi médiából – karöltve színművészekkel – jelezték is: jövőre mindenki a mi skalpunkat akarja…

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában