Csengeri Napok

2019.09.02. 14:47

Tomboltak Csengerben

Hatalmas volt a tömeg Csengerben, és az időjárás is a kegyeibe fogadta a nyárbúcsúztató résztvevőit.

A legnagyobb érdeklődés Dr. Alban színpadra lépését övezte | Fotó: Kákos Dávid

A Csengeri Napok csattanójaként szombaton éjjel fellépett Mr. Rick, a Kerozin, a sztárvendég pedig Dr. Alban volt. A nyárbúcsúztató retró diszkó házigazdái szerepét DJ Dr. Simai és Kevin John­son töltötték be.

A legnagyobb érdeklődés Dr. Alban színpadra lépését övezte | Fotó: Kákos Dávid

– A nagy nyárbúcsúztató retró parti telitalálat volt a szervezők részéről. Hatalmas volt a tömeg, és az időjárás is a kegyeibe fogadta a résztvevőket. A legnagyobb érdeklődés Dr. Alban színpadra lépését övezte, és a többiek is remek bulit csináltak. Hajnal háromig tartott a rendezvény – említette Kákos Dávid, aki szintén jól szórakozott, és szokásához hűen lencsevégre kapta a közönség szórakoztatásában jeleskedőket.

Dr. Alban a napokban ünnepelte a 62. születésnapját. Alban Nwapa néven született Nigériában, fogorvos a végzettsége, és a svéd zeneiparban tevékenykedik mint előadó és producer.

Első albuma, a Hello Afrika tette ismertté. A következő lemez, a One Love még kelendőbb volt. Az első kimásolt kislemez, az It’s My Life is nagyot szólt. Becslések szerint Dr. Alban összesen 5 millió albumot és 6 millió kislemezt adott el.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában