Remek rendezvényt keltettek életre

2019.10.02. 11:21

Élmények Géberjénben

Hangulatos közösségi programot szerveztek dicséretes összefogással.

Ez egy olyan program volt, amit egyaránt nagyon élveztek a gyerekek és a szervezők is

Remek rendezvényt keltett életre a géberjéni önkormányzat a Spartan Training Group Mátészalka, valamint a Szalkafitt Ifjúsági és Közösségfejlesztési Egyesület közreműködésével. A térségben egyedülállónak nevezhető a Falka futam, amit a Sulyom tanösvényen bonyolítottak le.

A szabadidő hasznos eltöltése A Szalkafitt az idén tavasszal alakult, elnöke Bodó Sándor.

Szeretnének teret és lehetőséget biztosítani a Mátészalkán és annak környékén élő fiatalok, felnőttek részére – együttműködve más szervezetekkel – a szabadidő hasznos eltöltésére.

A programon részt vett a Kálvin János Református Általános Iskola (Mátészalka), annak géberjéni tagintézménye, a Képes Géza Általános Iskola (Mátészalka), a Móricz Zsigmond Görögkatolikus Kéttannyelvű Általános Iskola (Mátészalka) és a Széchenyi István Katolikus Német Nemzetiségi Általános Iskola (Mátészalka) csapata.

– Ez egy olyan alkalom volt, amit egyaránt nagyon élveztek a gyerekek és a szervezők is. Annyira jól sikerült, hogy nem egy egyedi rendezvény

volt, hanem remélhetőleg legközelebb is megszervezzük – jelezte Máténé Vincze Andrea, Géberjén polgármestere. A versengésen a Képes győzött 122 ponttal, megelőzve a Széchenyit (121 pont) és a géberjénieket (119 pont), de valójában mindenki nyert, aki részt vett a Falka futamon.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában