Sajtótájékoztató

2019.10.02. 12:12

Jobbik: Mindenkinek vállalnia kell, milyen színekben indul

– Van élet a Fideszen túl! Nem kell a települések fejlődéséhez kormánypárti polgármester – jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Földi István.

Kocsord jobbikos polgármestere saját települését hozta fel példaként és elmondta: lehet pályázni és lehet nyerni! – Az elmúlt három és fél évben több mint 500 millió forint pályázati támogatás érkezett a községbe el többek között önkormányzati ingatlan- és útfelújításra, konyha- és óvoda korszerűsítésre, orvosi eszközök beszerzésére, de az unitárius egyházzal közösen is sikeresen pályáztunk turisztikai fejlesztésre. Ez közös eredmény, hiszen a munkatársaim felkészültsége, tudása, a képviselő-testület jóváhagyása is kell egy település fejlődéséhez. Vannak további terveink, benyújtott pályázataink, s bízom benne, meg tudjuk ezeket valósítani, ahogy tettük eddig is – mondta Kocsord első embere, aki szerint fontos, hogy mindenki felvállalja, milyen színekben és támogatással indul a választásokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában