párthírek

2019.11.14. 12:55

Együtt dolgozni a megyében élőkért

Ma harminc éve Horn Gyula külügyminiszter vezetésével a magyar kormány beadta a csatlakozási kérelmét az Európa Tanácshoz.

Elindultunk azon az úton, ami az Európai Unióba vezette hazánkat, ahonnan a jelenlegi magyar kormány a politikájával, kommunikációjával, a fékek és ellensúlyok rendszerének felszámolásával ki akarja vezetni az országot – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján dr. Molnár Zsolt. Az MSZP pártigazgatója kijelentette: a Fidesz október 13-ából semmit nem tanult és semmit sem felejtett. Nem akarnak együttműködni az ellenzéki polgármesterekkel, mert az ellenzéki pártok összefogtak, és együtt sikeresen szerepeltek. Az országgyűlésben folyamatosan csorbítják az ellenzéki képviselők jogait – mondta a pártigazgató. Dr. Veres János, a párt megyei elnöke pedig azt hangsúlyozta: együttműködésre törekszenek mindazokkal, akikkel lehet együtt dolgozni a megyében élők jobb jövője érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában