Jónak lenni jó!

2019.12.14. 09:56

A koraszülöttek mentéséért

Megközelíti a 40 millió forintot a jótékonysági kampányban összegyűjtött összeg.

Belmondo nyakkendőjére is lehet licitálni

Jónak lenni jó! – ez a közmédia jótékonysági kampányának elnevezése, amelyben 3 hét alatt közel 40 millió forint gyűlt össze.

Vasárnapi műsorfolyam

Az idei kedvezményezett a már 30 éve koraszülöttek mentését és szállítását végző Peter Cerny Alapítvány. Az adománygyűjtés december 15-én, vasárnap zárul, amikor felgyorsulnak az események, hiszen a közmédia szinte összes televíziós és rádiós csatornája bekapcsolódik valamilyen formában a kampányba.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből is nagyon sokan telefonáltak, és a felajánlásokat továbbra is várják: a 13600-as számon a 04-es mellék megadásával vagy a 13600-as számra a 04-es kóddal küldött sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni az alapítványt.

Többek között Jean-Paul Belmondo francia színész is támogatja a kampányt. A másfél hete becsületrenddel kitüntetett színészlegenda korábban a bőrdzsekijét, most a nyakkendőjét ajánlotta fel dedikálva a műsor számára.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában