Nyíregyházi Rotary Club

2019.12.05. 10:58

Várják a tehetséges diákok pályázatait

A Nyíregyházi Rotary Club a 2019/2020-as évében is meghirdeti a fiatal tehetségeket segítő programját.

A támogatásra olyan fiatalok pályázhatnak, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a természettudományok, a művészet vagy a sport területén. Olyan nyíregyházi középiskolások pályázatait várják, akik magyar állampolgárságúak, a 14. életévüket betöltötték, de nem múltak el 18 évesek.

Fontos, hogy egy pályázó több kategóriában és többször is pályázhat, a támogatás elnyerése nem zárja ki a további sikeres pályázást. A pályázatokat december 6-án 24 óráig elektronikus úton, a [email protected] e-mail-címre kell benyújtani (itt kérhető segítség az adatlap kitöltéséhez is) a kitöltött formanyomtatványnyal és a szükséges mellékletekkel együtt.

A határidőn túl vagy hiányosan benyújtott pályázatokat nem bírálják el.

Döntés december 10-ig A pályázatokat a Nyíregyházi Rotary Club Ifjúsági Szolgálat és Új Generáció Munkacsoportja tekinti át, és javaslatot tesz a támogatandó projektekre az klub elnökségének. Az eredményhirdetés december 10-ig várható. A támogatási összeg, mely személyenként és kategóriánként 200 ezer forint, az adott tanévben használható fel a támogató által meghatározott formában: eszközvásárlásra, képzés díjára, felkészítés óradíjára, pályabérletre, konferenciák, versenyek részvételi díjára.

A Talentum program keretében támogatott fiataloknak a Rotary Club Nyíregyháza lehetőséget ad arra, hogy klub ülésen oszthassák meg tapasztalataikat és további elképzeléseiket.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában