SÉTATÉR

2020.01.06. 13:21

Séta: A kisvárdai Besi nyerte az iskolák versenyét

Nemrégiben véget ért a megyei középiskolák diákjait is újságírásra buzdító Sajtó és tanulás (Séta) országos médiapedagógiai programunk őszi turnusa.

A részvételi szabályzat értelmében szerkesztőségünk zsűrije értékelte, pontozta a beérkezett pályázatokat, majd kiválasztotta a legjobb 3 pályaművet.

Díjazzuk a teljesítményt

Valamennyi diákújságírónak és felkészítő tanárnak köszönjük az aktivitást, a sok remek munkát! Az 1. helyezett diák egy aranyszínű tollat és egy 25 000 Ft értékű könyv­utalványt kap, a 2. és 3. helyezetteknek pedig oklevelet fogunk átnyújtani hamarosan a szerkesztőségünkben.

A programban részt vevő iskolák is versenyeztek minden megyében, az online aktivitásuk mérése a KM Facebook-­oldalán a cikkmegosztás, olvasottság, lájkolás alapján történt. Ez és a zsűri értékelése 50-50%-ban számított bele a végeredménybe, a legtöbb pontszámot elérő iskola nyereménye egy 150 000 Ft értékű Edenred utalvány. A Séta programunk őszi turnusának nyertes iskolája ennek alapján a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium lett.

Nyertesek

1. helyezett: Szokolay Dávid, „Mesél a bécsi erdő…” (Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium, felkészítő tanár: Berei Enikő

2. helyezett: Gyulai Dorina, „Séta az emberi lélek körül” (Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium, felkészítő tanár: dr. Onderné Szilágyi Tímea)

3. helyezett: Timku Edina, „Te meddig bírnád a mobilod nélkül?” (Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium, felkészítő tanár: Deák-Takács Szilvia)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában