Mit lehet ilyenkor tenni?

2020.01.08. 11:20

Társasházi őrület az Északi körúton – „Valaki mindent elkövet, hogy mi minél előbb a sírba kerüljünk”

Sok mindennel találkozik az ember, ha évtizedek óta többemeletes társasházban lakik. Ezek között van jó, de van rossz is. Sajnos, mostanában nekem és a barátnőmnek ez utóbbiból jut több. Nyíregyházán, az Északi körúton van az otthonunk, idős, beteg emberek vagyunk – írja olvasónk.

Forrás: illusztráció

Nem tudjuk, mivel vívtuk ki valakinek vagy valakiknek a haragját, ugyanis szinte minden éjszaka, változó időpontokban, becsengetnek, bekopognak, bedörömbölnek hozzám vagy a barátnőmhöz. Próbáltuk már kifigyelni, ki lehet az „elkövető”, de nem jártunk sikerrel. Úgy gondoljuk, hogy házbeli, mert soha sem halljuk, hogy nyílna a főbejárati ajtó, amikor kiszaladunk.

Mindezt már nehezen bírják az idegeink, és nem igazán tudjuk, mit tehetnénk. Szereltessünk fel kamerát? A nyugdíjunkból nem telik ilyesmire. Már arra is gondoltunk, valaki talán kinézte magának az otthonunkat, és mindent elkövet, hogy mi minél előbb a sírba kerüljünk. De nem hagyjuk magunkat!

- Egy idős lakó -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában