Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj

2020.02.22. 09:41

Kisvárdai háziorvos is versenyben a díjért

Az idén is találunk megyebeli orvost versenyben a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjért. A kisvárdai dr. Csontó László címzetes főorvosra lehet voksolni március 16-ig.

A 40 éve praktizáló háziorvos gyógyító munkája és társadalmi szerepvállalása is példaértékű, jól ismerik a szabolcsi városban, tagja a DoktooRock Színtársulatnak és a Kisvárdai Férfi Dalárdának.

A napi munkán túl rengeteget tesz a lakosság egészségmegőrzéséért a megnyerő modorú, barátságos orvos. Ingyenes szűrésekkel és tanácsadással motiválja betegeit az egészséges életmódra.

Mint ismert, 2017-ben volt 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert kutatásainak elismeréseképpen átvehette az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat. Az évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat. Az elismerésre olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során elhivatottsággal praktizálnak.

Dr. Csontó Lászlóra IDE kattintva lehet szavazatokat leadni.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában