wellnessutazás

2020.02.13. 16:18

Megérte azt a néhány percet

Gyönyörű helyre utazhat az Álompár esküvői kiállításon wellness­utazást nyert Mán házaspár.

Hűséges olvasónk, Mánné Dancs Marianna szerkesztőségünkben vette át a nyereményét

Fotó: Pusztai Sándor

Óriási izgalommal érkezett a Kelet-Magyarország szerkesztőségébe hűséges olvasónk, Mánné Dancs Marianna, hogy átvegye nyereményét, a két főre szóló wellnessutazást, amelyet az Álompár esküvői kiállításon regisztrálók között sorsoltunk ki.

Ahogy arról lapunk korábban már beszámolt, a megye napilapja immár ötödik alkalommal rendezte meg az Álompár esküvői kiállítást, hogy segítséget nyújtson a fiataloknak a boldogító igent valóban feledhetetlenné varázsolni.

Születésnapra pihenést

Mánné Dancs Marianna szerkesztőségünkben vette át a nyereményét | Fotó: Pusztai Sándor

Marianna Nyíregyházán él a családjával, az Álompár kiállításon kiállítóként vett részt, s úgy gondolta, a regisztráció megéri azt a néhány percet, hátha sikerül megnyerni az utazást.

– A férjemnek és nekem nyáron van a születésnapunk, ezért terveztünk egy kirándulást, ahol kipihenhetjük magunkat.

– Nagyon örülök a nyereménynek, hiszen gyönyörű helyre utazhatok kettesben a férjemmel – tolmácsolta örömét a fiatal anyuka.

Az idei kiállítás számos újdonságot tartogatott a résztvevőknek, hiszen a jegyesek vetélkedője mellett olyan vállalkozószellemű házaspárok is megmérkőztek egymással, akik legalább két évtizede mondták ki a boldogító igent.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában