FeHoVa

2020.02.15. 11:30

Megyénk is ott lesz a nemzetközi kiállításon

Felgördül ma a függöny, kezdődik 10 órakor a FeHoVa nagyszabású előadása Budapesten a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Fotó: M. Magyar László

Február 16-ig tart a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás, ami immár 27. alkalommal a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója.

Több formában is ott lesz megyénk a nemzetközi kiállításon. Ma például Vári István, a Daróci Vadásztársaság tagja bemutatja az érdeklődőknek azt a három könyvet, amelyekben a vadászkalandjait örökítette meg.

Biri Imre, a Horgász-suli programvezetője szervezésében a megye sporthorgászszakköreinek ifjú horgászai is megtekinthetik a hét végén a bemutatót és vásárt.

A kirándulás résztvevői találkozhatnak Tóth Lászlóval és Oláh Péterrel, a Vasutas Sporthorgász és Természetvédő Egyesület tagjaival, akik tavaly februárban a dél-afrikai világbajnokságon tagjai voltak az ezüstérmes csónakos pergető­válogatottnak.

Még egyetlen FeHoVa ­kiállításról sem hiányzott a Nyírerdő Zrt., így az idén is ott lesz a többi 21 állami erdészeti társasággal együtt a budapesti rendezvényen. Természetesen a kiállítás jellegének megfelelően a vadászati lehetőségeiket kínálják a hazai és a külföldi érdeklődőknek.

MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában