Nyíregyháza

2020.03.11. 15:36

Kiválóan alakította a titkár a bíró szerepét

Barnáné dr. Kiss Marianna az oklevéllel

Fotó: Törvényszék

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) még 2018-ban azért hívta életre az Országos Pervezetési Versenyt, hogy bírósági fogalmazók és titkárok valós körülmények között adhassanak számot tudásukról.

Ezüstöt ért a teljesítménye

Barnáné dr. Kiss Marianna az oklevéllel | Nyíregyházi Törvényszék

A verseny döntőjét a na­pokban rendezték meg a Fővárosi Törvényszéken, ahol a debreceni regionális verseny győzteseként polgári ügyszakban Barnáné dr. Kiss Marianna, a Nyíregyházi Törvényszék bírósági titkára egy személyiségi jogsértés miatti sérelemdíjjal kapcsolatos per tárgyalásán alakította a bíró szerepét.

A magas színvonalú, izgalmas versenyt követően a héttagú szakmai zsűri döntése alapján a Nyíregyházi Törvényszék titkára a bírói szerep kategóriában II. helyezést ért el.

A Nyíregyházi Törvényszék segítő csapatát dr. Dusa Diána, dr. Balázsi-Szenderák Szabina, dr. Szegfű Szilvia, dr. Dorka Dóra és dr. Mandzák-Ivanov Krisztina bírósági titkárok alkották. A verseny szabályai szerint ők egy másik törvényszék bírója által vezetett szomszédjogi vitával kapcsolatos tárgyaláson alakították a felperes, alperes és a tanú szerepét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában