lions

2020.04.16. 09:11

Laptopok, számítógépek felajánlását várják

A Mindannyian mások vagyunk mottójú Tehetségnapnak az idén is nagy sikere volt a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában az Első Nyíregyházi Lions Club szervezésében.

Fotó: KM-archív/Pusztai Sándor

Az e heti online klubgyűlésen szomorúan konstatálták, hogy a hagyományos Egészségnap elmarad, de felvetődött az új élethelyzetből fakadó ötlet, amit szeretnének mihamarabb megvalósítani.

A több mint 100 éves Lions-mozgalom a világ legnagyobb egyesületi alapon működő jótékonysági civil szervezete, több mint 200 országban másfél millióan vallják magukat tagnak, így Nyíregyházán is.

– Sok olyan rászoruló gyermek és otthonában egyedül élő idős van, akik nem rendelkeznek informatikai eszközökkel. Arra kérnénk az adakozókat, hogy a feleslegessé vált, üzemképes, lefertőtlenített, adatoktól, jelszótól, vírusoktól mentesített laptopjukat, asztali számítógépjüket vagy egyéb ehhez hasonló funkciójú tárgyukat ajánlják fel a rászorulóknak, és szándékukat jelezzék a 20/350-6505-ös telefonszámon, majd hozzák el hétfőtől péntekig 10-18 óráig, szombaton 9-14 óráig a Nyíregyházán, a Kossuth u. 46. szám alatt található Borháló-üzletbe.

Klubunk gondoskodik róla, hogy a lehető legjobb helyre kerüljenek ezek az eszközök, hogy az illetők be tudjanak lépni az online térbe, hogy bekapcsolódjanak a digitális oktatásba, hogy felvegyék a kapcsolatot szeretteikkel – jegyezte meg dr. Chrabák László, az Első Nyíregyházi Club elnöke.

LTL

Bortókép: A 2018-as rendezvény egy pillanata | Fotó: KM-archív/Pusztai Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában