Koronavírus

2020.05.12. 15:20

A Nyírségvíz visszaáll a normál munkavégzésre

A személyes ügyfélszolgálatot még nem indítja újra a szolgáltató.

Forrás: Shutterstock

Magyarország kormánya legutóbbi kormányrendeletében május 4-étől vidéken enyhített a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet szigorításain.

Ennek megfelelően a Nyírségvíz Zrt. menedzsmentje a munkavállalókkal egyeztetve úgy döntött, hogy szolgáltatási területén május 11-étől – kormányrendeletben meghatározott biztonsági intézkedések mellett – a személyes ügyfélszolgálat kivételével visszaállítja a normál munkavégzést.

Karbantartás, rekonstrukciók

A szigorú biztonsági intézkedéseket betartva, kidolgozott munkautasítások, ütemtervek szerint május 11-étől újraindulnak a vízmérő-leolvasások és vízmérőcserék, melyek időpontjáról előre értesítik a felhasználókat. Folytatódnak a korábban felfüggesztett rekonstrukciós, karbantartási munkálatok és a felhasználóhely-ellenőrzések. A rekonstrukciós és karbantartási munkák helyszíneiről és időpontjairól a társaság honlapján tájékozódhatnak (www.nyirsegviz.hu/aktualis-munka-view).

A személyes ügyfélszolgálat újraindításának időpontjáról később adnak tájékoztatást.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában