Hotel

2020.06.30. 15:15

A vendégcentrikusság és a modernség ötvözete

A Fenyves szeretne a négy évszakos turizmus meghatározó szereplőjévé válni.

Az ünnepélyes átadás szalagvágással ért véget

Forrás: Fenyves

A hétvégén átadták a Kisfaludy szálláshelyfejlesztési program keretében megújult Fenyves konferencia-wellness hotelt.

Megnyugvást kínálnak

– Lezárult egy fejlesztési korszak: az elmúlt három hónapban megvalósult a 2018-ban megfogalmazott Fenyves 55 projekt 3. fázisa – mondta az ünnepélyes átadáson Krivács András tulajdonos.

– A több mint 400 millió forintos beruházásnak köszönhetően sok minden változott a festői szépségű, 460 hektárnyi erdő ölelésében fekvő Fenyvesben, de a minőség örök. Új helyre került a recepció, modern technológiával bővült az egyébként is kiválóan felszerelt konyha, központi fekvésű lett az új business lounge, új ruhába öltöztek régi szobáink, az új szobák pedig csodás kilátással és természetközeli fekvésükkel kínálnak megnyugvást az idelátogatóknak.

– A 4 csillag minősítést feltornáztuk 4 csillag su­peri­or­ra, amire nagyon büsz­kék vagyunk. A XXI. század modernsége és a vendégcentrikus kiszolgálás ötvözete maga a Fenyves, amely meghatározó szereplője szeretne lenni a Dunától keletre fekvő 4 évszakos turizmusnak – tette hozzá Krivács András. Km

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában