Vasvári Pál Gimnázium

2020.06.23. 09:28

Könnyfakasztó szerenád

A diákok éppoly komolyan vették a szellemi, mint a fizikai erőpróbákat, a tanulást és az edzéseket.

A koronavírus-járvány miatt országszerte elmaradtak a ballagások. A diákok nem tudták elképzelni, hogyan fognak búcsút venni az iskolájuktól, a barátaiktól és tanáraiktól.

A Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium testnevelés szakos végzősei vidám bankettel és könnyfakasztó szerenáddal köszöntek el egymástól és a négy éven át odaadó, támogató osztályfőnöküktől, Szekér Lászlónétól, aki összegezte az elmúlt éveket.

Közös élmények

– Remekül összekovácsolódott a 27 fős osztály az évek alatt, értékes és eredményes közösség lett, így nem csoda, hogy megkönnyeztük a búcsú pillanatait.

Nagyon büszke vagyok a „gyermekeimre”, akik éppolyan komolyan vették a szellemi, mint a fizikai erőpróbákat, a tanulást és az edzéseket.

– Számos országos diákolimpiai versenyen értek el dobogós helyezéseket, legtöbben főiskolán vagy egyetemen folytatják tovább a tanulmányaikat ősztől. Nem hazudtolva meg testnevelés szakos középiskolai múltjukat, nem kevesen testneveléstanárok, gyógytornászok, illetve edzők szeretnének lenni. Hálás vagyok a szülőknek is, akikre szintén mindig mindenben számíthattunk, ma is jó visszagondolni az osztálykirándulásokra, a kerékpár- és vízitúrákra, a közös élményekre.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában