Balkány

2020.06.13. 14:59

Mozgással pihenték ki az online oktatást

Nagyot tekertek, útközben jót beszélgettek végre a tanárok és a diákok a túra útvonalán.

Forrás: Iskola

Biciklitúrán „vezették le” a képernyő előtt töltött unalmas időszakot a Korányi Frigyes Görögkatolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium tanárai és vállalkozó szellemű diákjai. Balkányba tekertek a másfél évszázados mamutfenyőhöz.

– A tantermen kívüli digitális oktatás megnövelte az ücsörgéssel töltött időt, ezért jólesett drótszamárra pattanni. Akik elfogadták a #kihívás_2-t nem is tétováztak; pedagógusok, munkatársak és diákok jó kis csapatot alkotva a Csiffytanyán található mamutfenyőt vették célba, dacolva az időjárás-előrejelzéssel, mely esőt prognosztizált. A csapat a kitűzött célt el is érte, és így indult vissza Nagykállóba. Összesen több mint 50 kilométert tettek meg, ami a hosszas otthonlét után nem kis teljesítmény. A körtúra után mindenkinek jólesett a pihenés, de már gondolkodunk a #kihívás_3-on – számoltak be a résztvevők a Nyíregyházi Egyházmegye honlapján.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában