Nyíregyháza

2020.09.06. 17:28

A második otthona

A műsorvezetőnő saját bevallása szerint sok időt tölt a kocsiban.

Fotó: Pusztai Sándor

A napokban ünnepélyes keretek között adtak át egy megújult autószalont a Pazonyi úton. Az eseményre az ország egyik legismertebb műsorvezetőnője, Ördög Nóra is ellátogatott, ahol többek között arról is mesélt, hogy a vezetésen kívül még mennyi mindenre használja a saját kocsiját.

Sűrű éve van

Ördög Nóra többek között elmondta, hogy az autó a második otthonunk, hiszen a lakásunk után ott töltjük a legtöbb időnket: óvodába és iskolába visszük a gyerekeket, bevásárolunk, sőt akár sminkelünk is a járműben, ha időszűkében vagyunk. A híresség szerint neki éppen ezért kiemelten fontos, hogy a kocsi, amit mindennap használ, kényelmes és biztonságos legyen.

A műsorvezetőnőt az idén főleg egy zenés show-műsor versenyzőjeként láthatták a rajongói, majd egy jótékonysági gálaműsorban tűnt fel a televízió-képernyőkön, de sokszor bekerült a hírekbe a férjével közösen nyitott, Balaton-parti kisboltjával is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában