Tivadar

2020.09.26. 16:25

Kívül-belül megújult a ravatalozó Tivadarban

A nyertes pályázatnak köszönhetően egy régi vágyuk teljesült a tivadariaknak.

Fél év alatt végeztek a munkálatokkal | Fotó: Danó Sándor archívuma

– Már évek óta nagy igény mutatkozott a községben a ravatalozó felújítására. Sok lakossági fórumon, közmeghallgatáson megfogalmazták a résztvevők: szeretnék, ha belátható időn belül sikerülne előrelépni e téren – fejtegette Danó Sándor, Tivadar polgármestere.

Fél év alatt végeztek a munkálatokkal | Fotó: Danó Sándor archívuma

– Amikor megjelent a felhívás, nem volt kérdés, hogy jelentkezünk. A lehetőséget kihasználva egy évvel ezelőtt nyújtottuk be a pályázatunkat a ravatalozó külső-belső felújítására. Szerencsére az elbírálásra nem kellett sokat várnunk: decemberben értesítettek bennünket arról, hogy 29,944 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesülünk.

– A tervek szerint a kivitelezést márciusban kezdtük meg. Azért csak akkor, mert addig az időjárási viszonyok nem voltak adottak a felújítási munkálatok megkezdéséhez. Örömmel számolhatok be arról, hogy a beruházás elkészült. Az állami támogatással a település nagy jelentőséggel bíró, fontos része újult meg.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában