Nyíregyháza

2021.01.18. 07:01

Ajándékot értek a leadott karácsonyfák

A töves fákat tavasszal a fenyőligetben ültetik el a NyírVV munkatársai.

KM

Forrás: ÉAK

Fotó:

Ahogy arról korábban beszámoltunk, január 4. és január 16. között várták a Karácsonyfáért ajándék elnevezésű nyereményjátékban a fenyőket Nyíregyházán. Az idén újdonság az Ültess egy karácsonyfát! akció, melynek keretében a beérkezett gyökeres fenyőfákat a NyírVV Kft. szakszerű gondozása után tavasszal elültetik egy újonnan kialakított fenyőligetbe.

Több száz fa gyűlt össze

A lakosok minden vágott fenyőért egy, a gyökeres fákért pedig három nyereményszelvényt kaptak. A töves fenyőkért további nyeremény is járt: az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Kft. (ÉAK) és a NyírVV 3000 forint össz­értékű utalványát kapták a résztvevők.

Az akció két hete alatt összesen 279 vágott és 34 gyökeres fenyő gyűlt össze. Az akciót lezáró ajándéksorsolást január 16-án tartották az Újrahasználati és Tájékoztató Központnál, ahol 7 nyereményszelvényt húztak ki, a nyerő sorszámok: 21, 39, 104, 304, 392, 424, 437. A nyerteseket postai úton értesítik.

A legtöbb, 40 fát beszállító résztvevő, egy 10 ezer forint értékű NyírVV szolgáltatási utalványt vehetett át jutalmul – tájékoztatta lapunkat Zajácz Barbara, az ÉAK PR-referense.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában