köztünk élnek

2021.01.27. 14:08

Drámai történet: a „piros kabátosok” viselkedése túlmutatott a kötelességeken

Megható levelet kaptak a Nyíregyházi Mentőállomás munkatársai.

Forrás: omsz

A mentőszolgálat Facebook-oldalán osztotta meg azt az érzelmes üzenetet, melyet a Nyíregyházi Mentőállomás dolgozóinak címzett egy nemrég ellátott beteg lánya. Az Ausztriában élő asszony édesanyját alacsony oxigénszinttel szállították kórházba, mialatt ő, mint írja, tehetetlenül és kétségbeesetten várta a fejleményeket.

- Csodálatosak vagytok egytől egyig! Köszönjük, hogy vagytok és hogy ilyenek vagytok, köszönöm hogy az Angyalok városába születtem! – írta a mentőkhöz eljuttatott üzenetben a hölgy.

- Legyen ez egy kollektív köszönet is egyben valamennyi mentős kollégának – tette hozzá. – Ők azok, akik az esetek többségében életet mentenek, vagy akinél ez hosszabb folyamat, a kezdő fázisa, a munka oroszlánrésze ez esetben is az övék. Sokszor méltatlanul háttérbe kerülnek a Mentők, mikor köszönetet mondunk szeretteink gyógyulásáért, most én velük kezdem. Ez esetben maximálisan rajtuk múlt, hogy ma is felhívhatom az Édesanyámat – zárta sorait a nyíregyházi származású asszony.

Forrás: OMSZ facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában