Mátészalka

2021.02.17. 07:22

Speciális segítséget kaptak

A vállalat ötven csomagot állított össze az önkormányzati intézmények szemüveges dolgozóinak.

KM

A koronavírus elleni védekezéshez kaptak segítséget a frontvonalban dolgozók Mátészalkán – olvasható a település közösségi oldalán. A Carl Zeiss Vision Hungary Kft. évek óta támogatja a város lakóit és az önkormányzatot: számos hulladékszedési akcióban vállalt szerepet, a szak- és gyakorlati képzés éllovasa, a járvány első hullámában számítógépeket adományozott az online oktatás nehézségeivel szembesülő családoknak, emellett a helyi rendezvények állandó szponzora. A napokban összeállítottak ötven csomagot az önkormányzati intézmények szemüveges dolgozói számára, akik saját egészségüket kockáztatva a veszélyhelyzet alatt is biztosítják a gördülékeny ügyintézést, tanítanak, vigyáznak a város tisztaságára.

Különleges eszközök

A csomagok a szokásos védőfelszerelések – arcpajzs, kesztyű, maszk, kézfertőtlenítő – mellett szemüveghez készült speciális tisztítóeszközöket is tartalmaznak.

Borítókép: Fülöp István, a mátészalkai járási hivatal vezetője Jakabné Zeke Tündétől, a cég HR-vezetőjétől vette át a csomagokat | Fotó: önkormányzat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában