Stella Rose

2021.06.03. 15:57

Pezsgés a vendéglátásban

Kifogástalan rendezvények, családi összejövetelek a Stella Rose étteremben.

KM

Kedvelt hely

Fotó: Sipeki Péter

Végre újra lehet rendezvényeket tartani, fokozatosan térhetünk vissza a nyüzsgő életbe. A Stella Rose étterem a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja.

Több évtizedes tapasztalat

– Nagyon sok elmaradt rendezvényt most végre be lehet pótolni, és tervezni az újakat. Mi a több évtizedes tapasztalatunkkal biztosítunk méltó helyszínt esküvőknek, céges buliknak, konferenciáknak, báloknak, családi összejöveteleknek – jegyezte meg ­Braun Viktor, a Stella Rose étterem tulajdonosa.

– A minőségi rendezvényt nemcsak a teljes körű, magas színvonalú lebonyolítás, a hely adottsága garantálja, hanem a kifogástalan minőségű konyha is. Az étteremben több külön, egyedi hangulatú terem található, ennek köszönhetően többfajta szolgáltatást tudunk nyújtani, melyhez mindenki megtalálja az igénye szerinti ideális helyiséget. A 30 főt befogadó elegáns különterem ideális az üzleti ebédek és vacsorák lebonyolítására. Az 50 fős kapacitású nagyterem tökéletes családok, baráti társaságok, osztálytalálkozók, bankettek, kisebb céges összejövetelek számára. Az ízlésesen berendezett 250 fős rendezvényterem a modern hangtechnika, az óriáskivetítő mellett a tágas, osztatlan belső tér miatt nagyszabású esküvők, nagyobb vevőtalálkozók, konferenciák lebonyolításának tökéletes helyszíne lehet. Az emeleten lévő panzió nyugodt pihenést biztosít. Minden helyiség klimatizált, ingyenes a wifi, és a virágba borult terasz is a vendégek kényelmét szolgálja. A tágas belső parkolóban akár 50 autó is elfér.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában