UFO

2021.09.15. 18:32

Ez a videó mindent megváltoztat! Lefilmezték a fénygömböt, ami lázban tartja a megyét! Ledöbbentünk a zoomoláskor!

Mint arról korábban beszámoltunk, vasárnap este különös fotókat készített egy nyírteleki férfi, amit később a Facebookon posztolt: 10 percig egy különös fénygömb volt látható az égen, ami aztán – mintha lekapcsolták volna -, eltűnt!

Forrás: illusztráció

Korábban többen is látták már a szabolcsi éjszakában a megmagyarázhatatlan fényjelenséget, ami már több este feltűnt az égen, sőt, Nagycserkesz környékén még a netet is zavarta!

Ezúttal exkluzív videó felvételt kaptunk olvasónktól, Ópályiból a megmagyarázhatatlan fényről, amire ha ráközelítenek úgy néz ki mint egy lángoló gyűrű!

A videófelvételt szeptember 2-án készítettem a lakóházunk mögötti udvarból! – írta olvasónk. – A párommal kint ücsörögtünk, és akkor lettünk figyelmesek erre a furcsa dologra. Nem tudtuk, mi lehet az! Lassan, hang nélkül repült a kert fölött! A videón is lehet látni hogy olyan volt, mint egy lángoló gyűrű vagy tűzgyűrű! Körülbelül 5-6 percig volt látható!

Íme ráközelítve:

Egy másik beszámolót is kaptunk egy nyíregyházi olvasótól:

Egy fényes gömb jelent meg a tokaji úton Nyírtelek után a gyulatanyai bejárattal szemben... Nappali fény volt kb 20 másodpercig – írta a férfi, akit ívhegesztésre emlékeztette az erős pulzálás.

https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/10-percig-volt-lathato-a-remiszto-fenygomb-nyirtelek-folott-aztan-mintha-lekapcsoltak-volna-eltunt-5385914/

https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/titokzatos-pulzalo-feny-hozza-a-fraszt-a-szabolcsiakra-mar-tobb-este-lattak-meg-a-netet-is-zavarta-5368064/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában