PCAS

2021.09.06. 13:00

Több helyszínen is várják az adományokat

A PCAS Állatmentő Egyesület eledelgyűjtéseket és garázsvásárt is szervez.

KM

A következő hetekben több alkalommal is segíthetünk az utcáról, szaporítótelepekről és gyepmesteri telepekről állatokat mentő szervezetnek.

Vásár is lesz

A PCAS tagjai Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében dolgoznak, az adományokra az általuk gondozott kutyák és macskák etetésének, illetve állatorvosi költségeinek fedezésére van szükségük. Utóbbi különösen nagy terhet ró a szervezetre, hiszen védenceik többsége bántalmazásokból vagy balesetekből származó sérülésekkel, betegségekkel küzd.

Az egyesület Nyíregyházán a Korányi úti szupermarketnél szeptember 11-én, szombaton 9 és 18 óra között, illetve a Pazonyi úti áruháznál szeptember 12-én, vasárnap és szeptember 18-án, szombaton 9 és 18 óra között szervez állat­eledel-gyűjtést.

A PCAS szeptember 17-én, pénteken 10-től 18 óráig megtartja hagyományos adományvásárát is az Inkubátor házban, ahol többek között lakástextilek, ágyneműk, gyermek- és felnőttruhák, játékok, kisállat-felszerelési és lakberendezési tárgyak és különböző dekorációk között válogathatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában