Coop Rally

2021.09.21. 20:29

Véget ért a jubileumi Coop Rally

Pekó László szerint a magyar termékhez magyar alapanyag, magyar munkaerő szükséges.

A Coop Rally tizenöt éve nemes célt szolgál | Archív fotó: Délmagyarország

Fotó: Frank Yvette

Az idén már a 15. alkalommal rendezték meg a Coop Rally-t, amelynek záró díjátadóját a napokban tartották meg Siófokon. A szakmai rendezvény ebben az évben Magyarország nyugati felén látogatott meg hat meghatározó élelmiszeripari gyártó és forgalmazócéget, valamint két COOP tagvállalatot.

Fókuszban a hazai

Az eseményre, ahogy minden évben, az Agrárminisztérium támogatásával került sor. Dr. Nagy István tárcavezető pedig a hagyományoknak megfelelően vállalta a rendezvény fővédnöki szerepét.

Köszönet és hála azért, hogy a Coop Rally 15 éve arról szól, hogy a hazai élelmiszeripari termékekre, termelőkre irányítja a média, és ezen keresztül a fogyasztók figyelmét

– mondta az agrárminiszter. Dr. Nagy István a hazai élelmiszeripar érdekében az elmúlt 15 évben végzett kiemelkedő teljesítmény elismeréseként oklevelet adott át az üzletlánc számára, amit a Coop Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke vett át.

Pekó László, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is egyben, a díj átvételekor hangsúlyozta, hogy a COOP és az Agrárminisztérium céljai közösek. Kiemelte: a magyar termékhez magyar alapanyag, magyar munkaerő szükséges, illetve olyan vállalkozás, amely adót fizet és jövedelmet ad – írja a szabadfold.hu.

A Coop Rally tizenöt éve nemes célt szolgál | Archív fotó: Délmagyarország

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában