Nyíregyháza

2021.10.13. 07:50

Nyílt napot rendez a Leonardo-középiskola

KM

Kitárja az ajtaját az érdeklődő 8. osztályos diákok előtt október 14-én, csütörtökön a nyíregyházi Leonardo Média Akadémia Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola, az intézmény ugyanis nyílt napot rendez.

Tájékoztató, eredményhirdetés

A több mint tíz éve működő iskolában 8 órakor a vendégeket Balogh Szilvia intézményvezető köszönti, majd a diákéletet bemutatja Végső Szabolcs pedagógus, a diákönkormányzat vezetője, valamint szól a hagyományokról, a közösségi életről a diákönkormányzat egyik ­tagja is. Ezt követően kihirdetik annak a rajzpályázatnak az eredményét, amelyet a felső tagozatosok számára írtak ki Tervezz szuperhőst! címmel.

Érdekes kísérletek

Bemutatóórák várnak 9 órától 13 óráig a látogatókra, akik természettudományi és humán tanítási órákon egyaránt részt vehetnek. A nyolcadikosok ízelítőt kapnak többek között a magas színvonalú oktatásból, láthatnak érdekes kísérleteket, valamint a nyelvtanulás sajátosságaival és a korszerű oktatástechnikai eszközökkel is megismerkedhetnek.

Borítókép: A napokban táncház is színesítette a diákok életét | Fotó: iskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában