Szabolcsi X-akta

2021.10.28. 14:20

Szellembicikli Kömörőn? Magát hajtja és állati hangon morog!

Idén is arra kértük olvasóinkat, hogy Halloween közeledtével lepjenek meg minket kísértetsztorikkal! Érkezett egy nem is akármilyen!

Forrás: Google Maps / Szon kollázs

Tetszenek még emlékezni Stephen King Christine című könyvére, amiben egy életre kelt autó terrorizálja az embereket? Kömörőn úgy fest egy kísértetbicikli szabadult el!

Néhány éve, késő ősszel történt – kezdte levelét olvasónk. – Már sötétedett, amikor hazafelé tekertem a biciklimmel. A dinamós lámpa csak egy kis kört világított meg az útból. A Kossuth utcán haladtam, amikor egyszer csak szembejött velem egy másik biciklis. Szinte mindenkit ismerek a faluból, főleg a többi biciklivel közlekedőt, szóval már emeltem volna a kezemet, hogy üdvözöljem a közeledőt. De ekkor vettem észre, hogy nem ül senki a biciklin! Olyan volt, mintha egy ködfelhőbe lenne burkolózva az ülés és a kormány, de az egészen biztos, hogy ember nem volt rajta. Magától ment a kivilágított szellemkerékpár. És ami még furcsább, amikor elhaladt mellettem, hallottam, hogy állati hangon morog a járgány, és megéreztem, hogy a ködfelhőnek dögletes bűze van! Ettől a szagtól utána egész este nem is tudtam szabadulni, ugyanis a rémbicikli sűrűn gomolygó ködcsíkot is húzott maga után, ami az egész falut elárasztotta. Máig emlékszem, hogy kék kempingbicikli volt ez a szörnyjárgány.

A másik furcsaság, hogy olvasónk a Google Maps Street View-val bejárta újra azt az útszakaszt, és talált is fotót a különös szellemjárgányról!

[gravityform id="9" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában