Nyírbátor

2021.11.15. 07:36

Jó hangulatú szellemi vetélkedőt tartottak

A nyírbátori eseményre a házigazdák öt csapatot hívtak meg.

KM

A Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesülete Nyírbátor tagjai nagy izgalommal készültek a közelmúltban megtartott szellemi vetélkedőjükre.

Szoros verseny

– Hagyományteremtő szándékkal második alkalommal tudtuk megszervezni az eseményt, ahová meghívtuk a nyírbátori Szociális Szolgálat Nappali Ellátás és Báthori István Nyugdíjas Klubját, a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület, a Pócspetri Nyugdíjas Egyesület, a Napkori Idősek Nappali Klubja, a Báthory István Katolikus Óvoda, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium csapatait is – mondta el lapunknak Tóth Árpádné, a nyírbátori egyesület elnöke.

– A megyénk nevezetességei, növény- és állatvilága, híres szülöttei adták a témát a feladatlapok összeállításához. A rendezvény megnyitása után Pellei Imréné szavalta el Váci Mihály Még nem elég című versét, majd Balla Jánosné alpolgármester osztotta meg gondolatait a részvevőkkel.

Tóth Árpádnétól megtudtuk, a zsűriben Hepp Erika, a Napkori Idősek Nappali Klubja és Vályogos Gréta, a Nyírbátori Kulturális Központ vezetője foglalt helyet.

– Nagyszerűen oldották meg a feladatokat a versenyzők, s ezt a szoros eredmények is igazolták. A feladatsorok megoldása után az első helyen a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai végeztek, a második helyet a Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesülete Nyírbátor kettes csapata szerezte meg, a harmadik helyet a Napkori Idősek Nappali Klubjának kettes csapata érte el – tette hozzá Tóth Árpádné.

Borítókép: Együtt a versenyzők | Fotó: Tóth Árpádné magánarchívuma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában