Nyíregyháza

2022.05.30. 09:45

Ekkor nyit a Parkfürdő!

KM

Forrás: nyiregyhaza.hu

„A nyári szezon minden évben akkor jön el hivatalosan, amikor megnyit a nyíregyházi Parkfürdő. Ez idén június 3-án, pénteken 9 órakor esedékes, ekkor már fogadja vendégeit Nyíregyháza legnagyobb fürdőkomplexuma. Minden évben nagyon várjuk ezt a pillanatot, a medencéket már töltjük, ragyogóan zöld a pázsit, hamarosan minden adott a strandoláshoz a Parkfürdőben!” – derül ki a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. közleményéből. „Társaságunk minden fontos feladatot elvégzett, ami a nyitáshoz szükséges, így befejeződtek a medencék burkolatjavítási munkái, a csúszdák karbantartása, az M1-es termálkút felújítása, illetve a termálkutak új termelőcsöveket kaptak, ami a stabil és folyamatos vízellátás biztonságát szolgálja. A hatalmas parkrészek kertészeti munkálatai is folyamatban vannak. A nyitás alkalmából június 3–5-ig a 10 év alatti vendégeinknek ingyenes a belépés, a gyermekek lakcímkártyáját a pénztáraknál fel kell mutatni az életkor igazolásánál. 
A nyitó hétvégén ingyenes gyermekfoglalkozásokkal és bábszínházi előadással is kedveskedünk, illetve szombaton 14–17 óráig ingyenes reumatológiai tanácsadással várjuk a látogatókat. Örömhír, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a fürdők védettségi igazolvány nélkül látogathatók, negatív PCR-tesztet, vagy gyorstesztet sem szükséges bemutatni. 


Június közepétől ingyenes aquatorna-, aquazumba- és gyermekfoglalkozásokat tartunk, továbbá minden szerdán és pénteken 21 órától éjszakai fürdőzés is lesz”.

Címkék#parkfürdő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában