Levendula

2022.06.12. 09:30

Virágszüretelők illatfelhőben

KM

A varázslatos hangulatot már két korábbi alkalommal megtapasztalhatták a farmra látogatók

A jövő hét végén, június 17–18–19-én ismét várják az illatos, lila virágok szerelmeseit a megnyugtató, családias hangulata miatt hamar népszerűvé lett levendulaszüret szervezői. 


A Nagyszőlői Levendula Farm megálmodói és szorgalmas művelői sok szeretettel invitálják az érdeklődőket, hogy megpakolhassák a belépőként szolgáló papírtáskáikat illatos levendulával, amiből teát, szörpöt vagy dekorációt készíthetnek hazatérve. 


– Ez egy igazi családi program, mely közelebb hozza a természethez és egymáshoz az érdeklődőket – állítja Balogh Ádám, az egyik házigazda. – A levendulaszüretet befejező látogatók, ha úgy döntenek, házi készítésű levendulaszörppel, teának való szárított virággal és egyéb izgalmas, levendula hozzáadásával készült termékekkel gazdagabban térhetnek haza. 


A levendulafarm csapata korlátozott számú metszőollóval is várja a szüretre érkezőket, akiknek azért felhívja a figyelmét, hogy érdemes saját szerszámmal előre készülni a virágszedésre.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában