Nyíregyháza

2022.11.23. 13:44

Iránytűt mutatnak a túléléshez

A megyei szervezet rendezvénye a kapcsolatépítésre is remek lehetőséget adott.

A Fiatal Vállalkozók Szövetségének megyei szervezete kedden kerekasztalbeszélgetéssel egybekötött előadói estet tartott a Korona Hotel dísztermében.
Az Agrova Kft. részéről Vajda Péter ügyvezető ahhoz adott iránytűt, miként lehet túlélni a válságot, míg Sebők Böbe a D.A.S.-t képviselve a költséghatékony jogi képviseletről beszélt, ami a kezdő vállalkozók számára lehet hasznos.

Kötetlen beszélgetés

Szó volt még a generációváltás nehézségeiről, a fiatal vállalkozói közösségek kiépítésének módjáról, s a hallgatóság azt is megtudhatta, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy valaki jó vezetővé váljon.
–  Az előadások és a kerekasztalbeszélgetés után a rendezvény a szomszédos John Bull Pubban kötetlenebb formában folytatódott. Itt lehetőség nyílt a kapcsolatépítésre, illetve a meglévő kapcsolatok elmélyítésére is – mondta el lapunk érdeklődésére ifj. Maleczki Tamás, a rendezvény főszervezője.

 TG

 

Címkék#fivosz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában