Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.01.11. 10:00

Kalauzolják a felvételizőket

Közel százötven kiállító várja a csütörtökön nyíló Educatio látogatóit.

Huszonharmadik alkalommal rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a budapesti Hungexpón. A csütörtökön kezdődő rendezvényen közel százötven kiállító várja az érdeklődőket szombatig.
Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint a programsorozatot a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. koordinálja. Az eseményt ebben az évben is „hibrid” formában tartják: a személyes jelenlét mellett online is látogatható lesz az Educatio, ahová Szabolcs-Szatmár-Beregből is utaznak kiállítók és érdeklődők. Többek között a Nyíregyházi Egyetem is képviselteti magát.
Az oktatási seregszemlén a pályaválasztás előtt állók és a továbbtanulás iránt érdeklődők interaktív programokon vehetnek részt, továbbá megismerkedhetnek a felsőoktatási intézmények nyújtotta lehetőségekkel.
A látogatók az intézmények hallgatóitól és munkatársaitól tájékozódhatnak a hazai egyetemek, főiskolák, szakképző iskolák képzéseiről. 

KM

 

Címkék#Educatio

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában