Nyíregyháza

2023.02.24. 15:34

Forgalomkorlátozás lesz az oktatókórházban

Az új nővérszálló födémezési munkálatai miatt, munka- és balesetvédelmi okokból, február 27-én és 28-án, hétfőn és kedden, forgalomkorlátozás lép érvénybe a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban.

Forrás: szon.hu

Fotó: Mate Janos

A fenti időszakban a Nagyvárad utcai teherportát a gépjármű- és gyalogosforgalom elől lezárják. Kivételt jelent a patológiai ügyintézésre, művese kezelésre és véradásra érkezők, illetve a kórházi szállítmányok beléptetése.

–  A parkolóház zavartalanul működni fog, így nyomatékosan felhívjuk figyelmüket, hogy a kórházba érkezésükkor ezt a lehetőséget válasszák.

Hétfőn és kedden a kórház belső udvarára kizárólag a mozgáskorlátozott igazolvánnyal vagy behajtási engedéllyel rendelkezők, illetve folyamatban lévő, rendszeres orvosi kezelésre érkező betegeink hajthatnak be gépjárművel, a Czuczor Gergely utca felőli (mentőállomás melletti) portán keresztül.

Tisztelettel kérjük, fokozottan kövessék és tartsák be a biztonsági szolgálat dolgozóinak útmutatását – írta portálunkhoz is eljuttatott közleményében a kórház.

 

Címkék#jaok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában