Farsang

2023.03.05. 15:38

Jót mulattak a volt vízügyisek

Ritkán perdülnek táncra a „Felső-Tisza” Vízügyi Nyugdíjas Klub Egyesület tagjai, mikor igen, szinte füstöl a lábuk alatt a parkett!

Így történt ez az idén februárban is, civil szervezetünk farsangi mulatságán. A jó zene és a vidám időtöltés hívószavára közel negyvenen gyűltünk össze az igazgatóság nyíregyházi székhelyén. Antal Józsefné Bea elsőként elnökünk, Radványi Ildikó szeretetteljes üdvözletét tolmácsolta a mulatni vágyóknak, majd Ki vagyok én?, illetve Igaz vagy hamis? játékokkal versenyeztette meg a hat asztaltársaságot. Nyolc klubtagunk mambó produkcióval lépett közönség elé, egy házaspár Mexikó vidékét idézte meg hatalmas sombrero kalapokban, de lelkesen tapsoltak a farsangozók akkor is, amikor egy cigány asszony ropta a táncot. Remek buli volt, erről számtalan fotó és egy videófilm is tanúskodik, amelyeket jómagam – mint az egyesület vizuális krónikása – készítettem. 

Demjanovich Emil 
egyesületi tag

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában