Ajak

2023.03.14. 11:30

Kökény Attila kezet csókolt Gubik Petrának

Újabb nagy esélyes távozott a Sztárban sztár kilencedik évadából.

A Sztárban sztár kilencedik évadának negyedik élő show-ja egy különleges adás volt, ugyanis az este folyamán mutatták be a TV2 legújabb vetélkedőjének, a Zsákbamacskának az első különkiadását, melyben a Sztárban sztár énekesei mérték össze tudásukat. A vetélkedőt megelőzően azonban elkezdődött a verseny, melyben az eredeti tizenkettes mezőnyből már csak kilencen maradtak. Az élő show végén ismét nagy meglepetés érte a mezőnyt, ugyanis egy nagy esélyes távozott a műsorból – derül ki az Origo cikkéből.

A Groovehouse énekesnője Becky G énekesnőként lépett a színpadra, akitől a népszerű partizándal, a Bella Ciao feldolgozását adta elő. Judy piros kezeslábasban, laza mozdulatokkal adta elő a produkciót, melyre végül 40 pontot kapott a zsűritől.

Az előző héten kiesés szélén álló Kiss Ernő Zsolt ma nagy kihívással nézett szembe, ugyanis a gátlástalan Sam Smith bőrébe kellett bújjon. A talpig latexbe öltöztetett énekes mindent beleadott, hogy hozza a figurát, maszkja mögött szinte felfedezhetetlen volt saját arca. Végül 47 pontot ért a zsűrinek az előadása, így rögtön holtversenybe került Trap kapitánnyal.

A születésnapos énekesnő Ariana Grandeként állt színpadra, amitől eleinte nagyon tartott, mert neki túl habos-babos az előadó. Ehhez képest tökéletes utánzást hozott az estére, amiben a zsűritagok is teljesen egyetértettek, így ajándékképp egybehangzó tíz pontot adtak Schoblocher Barbi produkciójára, így megkapta a maximális pontszámot. Tóth Andi szerint eddig még nem láttak ilyen jó Grande-utánzást a kilenc évad során.
Nőként kellett színpadra lépjen Sipos Tomi, aki nem mást, mint MC Duckyt kellett alakítsa. A zsűri nagyon jól érezte magát az előadás ideje alatt, szerintük kihozta belőle a maximumot, így végül Tóth Andin kívül mindenki 10 pontot adott, végül 49 ponttal zárta a produkciót.

Rúzsa Magdi Aprócska blues című, korai slágerével állt színpadra az ajaki Gubik Petra, aki tökéletes hangutánzásval megfagyasztotta a levegőt a stúdióban, a végén mindenki állva tapsolt az énekesnőnek, Kökény Attila még kezet is csókolt a könnyeivel küszködő Gubik Petrának, aki nagyon izgult a produkció előtt. Ezzel Gubik Petra kapta a második maximális ötven pontot.

A Gipsy Kings énekeseként csinált hatalmas bulit Kamarás Iván, aki előadásával táncra perdítette Kökény Attilát és Lékai-Kiss Ramónát is. A Baila Me című sláger előadásáért 45 pontot kapott a zsűritől, ezzel sajnos nem sikerült a zsűrilista élére törnie.

Az amerikai botrányhősnő, Miley Cyrus bőrébe bújt Oláh Ibolya, akinek szokatlanul szexi produkciót kellett a színpadra varázsolnia. Látszólag idegenkedett a feladattól, így nem ez volt a legerősebb utánzása, amit a zsűri is megjegyzett. Marics Peti szerint hangban sem tudta hozni Cyrust, ez látszott a pontszámokon is, ugyanis összességében csak 40 pontot kapott a mai előadására, így a zsűrilista végére került, Judyval holtversenyben.
A negyedik élő adás utolsó versenyzője Marics Peti zenésztársa, aki rapperként kellett teljesítsen. Till Attila elmondta, hogy az énekest eléggé megviselte a múlt heti rossz szereplése, csalódott volt, hogy ő kapta a zsűritől a legkevesebb pontszámot. Nem volt könnyű dolga, ugyanis Macklemore egyik legnagyobb slágerét a Thrift Shopot adta elő, amire 46 pontot kapott, ezzel a zsűrilista hatodik helyén végzett.

A zsűrilista állása szerint az első három helyezett Gubik Petra, Schoblocher Barbara és Sipos Tomi voltak. A nézők szavazatai szinte teljesen megváltoztatták a listát, de a napi győztes ismét Gubik Petra lett.

Az est zárásaként Majka és Kaly Roland előadták az új közös dalukat, a Pillangót, Tilla ennek kapcsán be is jelentette, hogy várják a jelentkezőket a Sztárban sztár leszek! következő évadára. A második körös szavazás eredménye után Judy, Kiss Ernő Zsolt és Trap kapitány álltak a színpadon, a zsűri az utóbbit mentette meg a veszélyzónából. Az utolsó villámszavazás után végül Judynak kellett távoznia a műsorból, aki a döntőben tér vissza egy utolsót énekelni a Sztárban sztár színpadára.Nicki Minaj Super Freaky Girl című slágerét adta elő Trap kapitány, azaz Molnár Tibor Attila, aki egy hatalmas élő Barbie-babaként állt a színpadra. Kinézete miatt talán több kritikát kapott, mint az előadásáért, amire végül 47 pontot kapott a zsűritől. KM

Borítókép: Gubik Petra könnyeket csalt a közönség szemébe Rúzsa Magdi Aprócska Blues című dalának előadásával | Fotó: Origo/Major Kata

Videó: tv2play.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában