Ingatlanbazár

2023.04.08. 07:00

Befektetési lehetőség vagy élvezet? Eladó egy téliesített nyaraló a Tiszavasvári Strandfürdő közelében

A Tiszavasvári Strandfürdő vonzáskörzetében kínált, 13,9 milliós, téliesített nyaralóból még bármi lehet. Saját örömökre, vagy korszerűsítés után befektetésnek is izgalmas választás lehet az ajánlat a helyi ingatlanpiacon.

“Tiszavasvári város vikkend telepén, 500 méterre a Tiszavasvári Gyógyfürdőtől, téliesített , földszint +tetőteres, 72 m2- es faház üdülőépület , 250 m2- es parkosított telken eladó ! Az üdülőépület aszfaltozott út mellett található. A telek végében 2 db fém, kerti szerszám tároló kapott helyet .Az üdülőépület nagyon jó helyen van , csendes utcában, jó/ segítőkész szomszédok mellett.

Nyílászáró: Hagyományos fa ablakok zsalugáterrel. 
Fűtés : 3 db elektromos panel. 
Burkolat : kerámia, szőnyegpadló, hajópadló. 
Közművek: elektromos áram, vezetékes víz, szennyvízcsatorna. 

Az ingatlan tehermentes, tulajdon viszonya rendezett. Irányár : 13.9 M Ft.

 

A Tiszavasvári Strandfürdő vonzerejéről

A nyári strandszezonban nyitva tartó Tiszavasvári Strandfürdő többféle medencével, gyógyhatású termálvízzel és szórakoztató élményelemekkel várja a vendégeket. A által szervezett Az Év Fürdője közönségszavazáson a Tiszavasvári Strandfürdő nyerte el A Helyiek Kedvenc Fürdője címet 2018-ban. A fürdőt az elmúlt években felújították, ennek köszönhetően új pancsoló gyerekmedence áll a kisgyermekes strandoló családok rendelkezésére, valamint az úszómedencét, illetve a gyerekmedencét is fűthetővé alakították. 
A strandfürdőben tanmedence, egy termál-, egy úszómedence és egy csúszda szolgálja a fürdőzők igényeit. A termálmedence jódos-brómos gyógyvize mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére ajánlott, de bárki megmártózhat meleg vizében. Ezek mellett számos kiegészítő szolgáltatás: masszázs (wellness masszázs, talpmasszázs és sportmasszázs) és strandfoci áll a vendégek rendelkezésére. Továbbá a strandon ugrálóvár, trambulin, bungéé trambulin és splash is igénybe vehető. […]”

További hasonló otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában