Program

2023.04.09. 13:30

Tavaszi zsongás: koncertek és kirakodóvásár a belvárosban

Áprilisban pénteken és szombatonként délután öttől a helyi zenekaroké a főszerep.

Az LK Beat táncra csábítja a Kossuth tér közönségét

Forrás: Fotó: KM-archív

A jó idő ugyan még várat magára egy keveset, talán megérkezik a Tavaszi zsongás április 11-ei nyitónapjára. A hónap végéig tartó, kirakodóvásárral egybekötött zenés programsorozat fellépői ebben az évben is jól ismert és közkedvelt nyíregyházi együttesek.

Az első koncertet a Tibi a hegyről adja április 14-én 17 órától. Másnap a Folkfusion Band zenél, s míg szól a rida-rock, a közönség a helyi termelők és kézművesek portékái között válogathat.

Táncolni is ér!

Egy héttel később, április 21-én az LK Beat kábítja el és csábítja táncra a legnagyobb külföldi és hazai slágerek szerelmeseit. A buli a következő délután folytatódik, a Szívtiproll bebizonyítja, hogy a több évtizedes szakmai múlt ellenére sem rutinból, mindinkább szívből játszanak.

Nincs Tavaszi zsongás Polip Band nélkül, ha a tánczenekar kimaradna a fellépők sorából, az olyan volna, mint hajóútra indulni mentőmellény nélkül – egyszerűen elképzelhetetlen. A közel harmincöt éve alakult formáció április 28-án szórakoztatja a Kossuth tér közönségét. A programsorozatot április 29-én a Mentha Project zárja.

A koncertek természetesen ingyenesek, érdemes tehát kilátogatni a térre, szétnézni a vásározók standjainál és hallgatni a nyíregyházi zenekarok koncertjét. 

KM
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában